Solarna svjetla na otvorenom

Solarna svjetla na otvorenom
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Road Smart inteligentna integrirana solarna svjetla na otvorenom:

【▣ načelo pisanja】

LED solarne ulične svjetiljke koriste solarnu energiju, koriste baterije za pohranu električne energije tijekom dana, a kontroleri mikrokontrolera kontroliraju prekomjernu potrošnju i pretjeranu potrošnju te automatski uključe svjetla. Solarni sustav ulične rasvjete je skup neovisnog distribuiranog sustava napajanja koji ne podliježe zemljopisnim ograničenjima i ne utječe na mjesto ugradnje elektrane. Utjecao, također ne trebaju iskopati cestu za izradu ožičene gradnje cijevi, izgradnja i ugradnja na licu mjesta su vrlo povoljni, ne trebaju prijenosni sustav, ne troše električnu energiju, kako za zaštitu okoliša, tako i za uštedu energije, sveobuhvatne ekonomske koristi , posebno za već izgrađen Dodavanje solarne ulične svjetiljke na cesti je vrlo povoljno. Konkretno, učinkovitije je korištenje cestovnih svjetala, vanjskih plakata i autobusnih stanica daleko od energetske mreže.

【Prednosti proizvoda】

1. Ušteda energije, zaštita okoliša, bez održavanja

2. Jednostavna ugradnja i dug životni vijek

3. Niskonaponski, siguran za uporabu

4. Široki raspon primjene

【Tehnički parametri】

1. Prilagođeni izvor svjetlosti: Bridgelux LED čip, život: 50000 sati.

2. Solarni paneli: Jednostruki paneli visoke djelotvornosti pretvorbe s vijekom od ≥ 25 godina.

3. Baterija: LiFePO4 baterija 5-8 godina života

4. Kontroler: inteligentni regulator, anti-overcharge, over-discharge, kontrola svjetla prilikom uključivanja / isključivanja

5. Kutija za bateriju: kalup za kalupljenje kalupa, potpuna brtva vodonepropusna, bolji učinak izolacije.

7. Klasa zaštite IP65.

8. Radno vrijeme: 12 sati dnevno osvjetljenje, održiva rasvjeta 3 ~ 5 dana, također se može prilagoditi prema zahtjevima gostiju.

9. Prikladno za ugradnju i korištenje lokacije: Selo, obiteljsko dvorište, country road.

solar lights outdoor


Socreat Elektronika je jedan od najboljih svjetskih proizvođača i dobavljača vanjske svjetiljke, opremljenog dobrim projektima za solarno svjetlo, dobrodošli na veleprodajne proizvode iz naše tvornice.
Upit