Integrirane sunčane svjetiljke

Integrirane sunčane svjetiljke
Čavrljaj sad
Detalji o proizvodu

Road Smart integrirani solarni vrt svjetla prednosti:

1. Integrirani solarni vrt svjetla proizvodi pružaju 3-5 godina jamstva, imaju sustav nakon prodaje.

2. Svi naši proizvodi prošli su CE i RoHS certifikaciju Europske unije, te IP65 vodonepropusnu certifikaciju na visokoj razini.

3. Integriramo istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i integraciju te pružamo OEM i prilagođene usluge temeljene na opskrbi postojećih modela. Više od 20 naših inženjera spremno je za sve što vam je potrebno!

4. Tvornica ima 10 godina istraživanja i razvoja i proizvodnog iskustva u proizvodima solarne energije. S površinom od 6.000 kvadratnih metara proizvodnje i uredskog prostora, tvrtka samostalno proizvodi solarne ploče i kontrolere za kontrolu kvalitete iz izvora i uvelike smanjuje troškove nakon prodaje.

5. Road Smart integrirana solarna vrtna svjetla usvajaju Sjedinjene Države uvezene visokoučinkovite solarne energije filma, Sjedinjene Države Puri LED izvor svjetlosti, moćan litij baterija i neovisno istraživanje.

6. ima 80 patenata na strukturu i izgled i krug.

7. Isporučujemo različite snage, razne proizvode za aplikacije, kao što su vrtna svjetla niske snage, svjetla za vile; svjetleće autoceste velike brzine; višenamjenski nadzor alarmnih svjetala; dom solarnih sustava rasvjete.

8. Road Smart integrirana solarna vrtna svjetla, integrirana LED izvor svjetlosti i solarna ploča, kontrolirana inteligentnim kontrolerom, mogu učinkovito smanjiti brzinu kvara, olakšati instalaciju, uvelike uštedjeti troškove prijevoza i instalacije te učinkovito smanjiti troškove nakon prodaje.

9. Proizvodi su bili izvezeni u više od 120 zemalja prekomorskih zemalja i proizvedeni su za više velikih inozemnih poznatih marki. Primili su veliko priznanje od kupaca.

Road Smart integrirana solarna vrtna svjetla

Socreat Elektronika je jedan od najboljih svjetskih proizvođača i dobavljača vanjske svjetiljke, opremljen s dobro integriranim projektom solarnih vrtnih vrtova, dobrodošli na veleprodajne proizvode iz naše tvornice.
Upit