Što je standard za rasvjetu solarne rasvjete?

Posljednjih godina, s različitim zemljama potpora za zaštitu okoliša industrija, razvoj solarne ulične svjetlosti industrija je sve brže i brže. Uz razvoj, sve više solarnih uličnih svjetala dolazi na tržište, ali dolazi do velikog broja problema, nejednakog osvjetljenja i nerazumne rasvjete svjetlosti itd.

Zašto? Zato što industrija nema standard. S gledišta korisnika, zbog tehnologije solarne ulične rasvjete, samo kratko razumijevanje jednostavne glavne konfiguracije na tržištu, kao što su: solarnu ploču, kapacitet baterije i količina čipova. Stoga, ovi nerazumni parametri mogu se koristiti samo kao standard odabira. Izbor korisnika određuje izbor proizvođača. Budući da industrija nema standardi, korisnici ne razumiju tržište, a mnogi beskrupulozni proizvođači iskoriste rupe na tržištu i koriste manje materijale i pribor, što uzrokuje zbrku u industriji. Dakle, što je standard solarne ulične svjetlosti?

Nakon dubokog razmišljanja, Road Smart je konačno dobio odgovor: korisnik nije kupio parametre, a ne konfiguraciju, a ne napajanje, što je kupnja krajnjeg korisnika lagana. Road Smart se vraća u osnovne potrebe korisnika, proučava potrebe stvarnih korisnika, formulira standarde kvalitete x formuliranja, inicira "Rs standard", za ispitivanje solarne ulične svjetlosti ukupnim svjetlosnim zračenjem i kvalitetom svjetlosti.

Ukupna svjetlosna zračenja

Road Smart otkriva i definira pojam koji može mjeriti svjetlosnu sposobnost solarnih uličnih svjetala: ukupnu količinu svjetlosti koja emitira solarna ulična svjetlost svake noći, a jedinica predstavlja "lmh".

solar street lighting

Osim toga, postoji i zahtjev da svjetlost bude kvaliteta svjetlosti. Ova kvaliteta uključuje tip svjetlosti, uniformnost, temperaturu boje i vrhove prsta.

Vrsta svjetla - oblik svjetla na tlu

Fototehnička stopa pretvorbe osobito je slaba, tako da je svjetlost vrlo dragocjena za solarna ulična svjetla. Kako bi se povećala upotreba svjetla, Road Smart proučava kako razumno koristiti svjetlo, smanjujući otpad vanjskog svjetla. Na kraju se razvio patentiranu leću, da bi se izvršila sekundarna rasprostranjenost svjetla na svjetlosti. kako bi svjetlo paralelno s cestom i poboljšala iskoristivost svjetla.

solar street lighting.jpg

solar street lighting

solar street lighting


Jedinstvenost - Najsvjetlija i najmračnija razlika u vrijednosti svjetla na cesti

Road Smart usporediti redovne solarne ulične rasvjete i Road Smart solarne ulične rasvjete, dobiti ispod podataka: obični ulična svjetiljka 60 watt izvor svjetla, 32lux osvjetljenje središta, 7 litara osvjetljenje 5lux, osvjetljenje 0lux od 10 metara.

solar street lighting

solar street lighting

Road Smart 30W inteligentna solarna ulična svjetlost, centralno osvjetljenje 30lux, osvjetljenje od 7 metara 14lux, osvjetljenje od 10 metara 7lux, osvjetljenje od 15 metara 3.

solar street lighting

solar street lighting

solar street lighting

Putem usporedbe, Road Smart solarna pametna ulična svjetiljka je superiornija od običnih solarnih uličnih svjetala u smislu ravnosti. Road Smart je uložio puno napora u ujednačenost proizvoda, razvio niz patenata, racionalno dodijelio svjetlost, riješio probleme poput koncentrirane zrake i očitih tamnih mrlja te postigao učinak veće površine zračenja i ravnomjernijeg osvjetljenja. Osim toga, putem usporedbe podataka, Road Smart solarna pametna ulična svjetiljka je također znatno veća od obične ulične svjetiljke u području osvjetljavanja, a noću je vrlo vidljiva, pružajući bolju rasvjetu za pješake.

Temperatura boje - boja svjetla osjetila ljudskim očima

Temperatura boje izvora svjetlosti je drugačija, a boja svjetlosti također je drugačija. Svjetlo s niskom temperaturom boje je žućkasto, zovemo toplim bojama. U smislu emocija, tople boje daju ljudima topao osjećaj. U ulozi, žuto svjetlo je dobro u magli. Visoka svjetlost boje boje je bijela svjetlost, u emocijama, u hladnim bojama daje vizualni osjećaj hladnoće, u stvari, visoka temperatura boje bijelog svjetla za cestovnu rasvjetu ima srednji vizualni efekt, dobru vidljivost, svjetliju od niske temperature boje žute svjetlosti. Međutim, ako je temperatura boje previsoka ili preniska, ljudi će osjetiti nelagodu. U različitim okruženjima, temperatura boje ima različita značenja u pogledu emocija i funkcije. Road Smart ne samo da održava odgovarajuću temperaturu boje, nego se mora prilagoditi i različitim okruženjima.

solar street lighting

Ra - stupanj do kojeg izvor svjetlosti vraća boju objekta

Što je znak veći, to je jači smanjenje svjetlosti, ali je niža svjetlina. Izričito znači iracionalno, to će uzrokovati stvaranje loše svjetlosne okoline i obrnuto. Preporučuje se Road Smart solarna ulična svjetla za postizanje kompromisa, Ra≥70.

solar street lighting

Bljesak - Blistav intenzitet svjetla osjetio ljudsko oko

Svjetlucanje će uzrokovati vizualni umor, to će imati određeni utjecaj na oči i uzrokovati nelagodu očiju, odsjaj može uzrokovati opasnost pri vožnji ili sportu na otvorenom. Stoga, bez zasljepljivanja i odzračivanja, standard je kvalitete svjetla. Road Smart nastoji postići konačni cilj kvalitete svjetlosti - kako bi oči bile ugodnije. U razvoju proizvoda solarnih uličnih svjetla, ona također obraća pozornost na zaštitu od prigušenja i omogućuje korisnicima da imaju bolju svjetlosnu okolinu.

solar street lighting

Road Smart "Rs standard" testira solarna ulična svjetla na temelju ukupne količine svjetlosnog zračenja i kvalitete svjetlosti. Razvoj industrije zahtijeva standarde, standarde za regulaciju industrije, industrija može krenuti prema smjeru standardizacije i standardizacije. Road Smart u industriji solarne rasvjete savjesno se pridržava "inteligentne solarne ulične svjetlosti" za korporativnu misiju, predano je pohranjivanju i obnovi sunca, tako da su ulične svjetiljke sve više blizu sunčevog svjetla. Trenutno, Road Smart solarna ulična svjetla su upalila više od 120 zemalja. U budućnosti, Road Smart nastavit će s naporima da donese više svjetla u gradove, vodit će industriju solarne rasvjete da se razvije u smjeru pametne standardizacije, promovirajući globalni razvoj zelenih energija.

solar street lighting