Solarni ulični svjetlosni mikrovalni radarski senzor i infracrveni senzor za ljudsko tijelo

Mikrovalna radarska indukcijska solarna ulična rasvjeta je vrsta inteligentne indukcijske vanjske rasvjete koja je nedavno uvedena u posljednje dvije godine. Ako se mikrovalni radar koristi za osvjetljavanje unutarnje rasvjete, treba znati da je mikrovalni radarski senzor inteligentniji od ljudskog infracrvenog senzora, a osjetljivost je visoka.

Daleko, indukcija mikrovalnog radara je različiti pokretni objekt, tako da sve dok postoje očiti pokretni objekti koji prolaze kroz njega će pokrenuti indukciju, i mogu prodrijeti kroz zidove različite debljine, bez obzira na okolinu, temperaturu, prašinu itd. , na 37 stupnjeva, udaljenost osjetila neće se skratiti.

Na infracrvenu indukciju ljudskog tijela utjecat će temperatura okoline. Kada je temperatura okoline visoka, infracrvena indukcija ljudskog tijela neće prepoznati temperaturu ljudskog tijela kada netko prođe. Stoga će infracrvena indukcija ljudskog tijela imati kratku udaljenost osjetila tijekom ljeta, nisku osjetljivost, spori odgovor.

Road Smart solarna ulična rasvjeta koristiti mikrovalnu radar senzor pokreta funkcije, je dobio dobar feedabck iz više od 120 zemalja kupaca. Dobrodošli u kontakt s nama da biste saznali više.

QQ截图20180609135003