Međunarodni komunikacijski cestovni pametne i Mianmar vlada zajedno komunicirati PV primjena tehnologije

Nedavno, pod potporu narodne vlade pokrajine Yunnan i Ministarstva trgovine provinciji Yunnan, Yunnan zelene energije Industry Association i Odjel za istraživanje i inovacije (DRI) Ministarstvo obrazovanja Mianmar Održan trening seminar na FN tehnologije uspješno u Yangon, cilj jačanje razmjene FN primjene tehnologije između Kina i Mianmar i stvoriti dobru priliku za poboljšanje FN tehnologije u obje zemlje.

Pametan put ulica svijetla predstavljaju najnaprednije PV aplikacija proizvoda u industriji, bio pozvan da prisustvuje konferenciji podijeliti srodnih tehničkih znanja s dužnosnika i stručnjaka iz Ministarstva znanosti i tehnologije (većina), Ministarstvo električni Power(MOEP), Ministarstva Energy(MOE), Ministarstva poljoprivrede i Irrigation(MOLI), odjel za ruralni razvoj, Yezin poljoprivredno sveučilište (YAU), Mandalay tehnološke University(MTU), itd.

road smart (1)

Na sastanku, načelnik Ministarstva Education(MOE) Mijanmar je važan govor za otvaranje trening. On je rekao da Kina i Mianmar kao prijateljski susjedi su povezani planine i rijeke, i tradicionalno prijateljstvo između naših dvaju naroda ima dugu povijest. Mijanmar je dugo trajanje sunca i dovoljno svjetla sredstava. Stvaranje najučinkovitije korištenje svjetlosne energije će riješiti krizu nestašice energije u Mianmaru. U posljednjih nekoliko godina, Mianmar vlada veliko zalaganje i podršku da ubrza razvoj FN tehnologije, i kontinuirano provodi industrija konferencije raspravljati i učiti najnoviji razvoj FN primjene tehnologije. Relevantnih osoba odgovorna za Yunnan zelene energije Industry Association je rekao da Kina snažno podržava razvoj zelene energije i zacementirao duboko prijateljstvo s Mianmar. Nadamo se da dvije zemlje surađuju jedni s drugima u nove energetske industrije i pridonijeti zaštiti globalnog okoliša.

road smart (2)

road smart (3)

road smart (5)

Tijekom konferencije, Yin Zhenkun, tehnički direktor pametan put razgovarali o trend razvoja PV rasvjete. Rekao je da PV rasvjeta nudi jeftine i održivi rasvjeta rješenje, i donosi u svijet novu metodu vrlo učinkovite i ekološki rasvjeta. Dobar Sunčeva svetlost bit će integracija 7 disciplina, samo snažan poduzeće može napraviti savršen. Pametan put će osigurati profesionalni i kvalificirani proizvodi za zemlje uz "pojas i ceste". Osim toga, on također dijeli razvoja LED tehnologije, tehnologije baterija litij i FN tehnologije. Zaključio je da napredak ove tri tehnologije promicati razvoj solarne ulične rasvjete, a cestu Smart primijenit će se uvijek najnovije tehnologije solarne ulične rasvjete pružiti klijentima odlične proizvode.

road smart (1)

Osim toga, gospođice Liu, vanjsku trgovinu odjel vođa pametan put analizirati prednosti pametne solarne ulične rasvjete. Naglasila je da je intelligentization solarne ulične rasvjete budućih trendova i pametan put solarne ulične rasvjete postigli mnogo značajnih tehnoloških iskoraka u ovom aspektu, dajući svjetla "Mudrost" atribute kao što su Internet Stvari, zabava funkcija, nadzor tehnologije. Tijekom treninga, odaziv je bio jako dobar, pametan put tim zaradio jednoglasne pohvale za praktičnost sadržaj obuke. Važno je napomenuti da Yunnan zelene energije Industry Association sa ceste pametan i donirala 6 solarne ulične rasvjete na fakultetu informacijskih tehnologija u Yangon. Šef Ministarstva obrazovanja (MOE) Mijanmar izrazio zahvalnost Yunnan zelene energije Industry Association i ceste Smart tvrtka.

road smart (7)

road smart (8)

Nakon konferencije, Yunnan zelene energije Industry Association i pametan put osoblje posjetili dva Solarna ulica projekte koji od strane ceste pametan. Svjetlosnim efektima dva projekta su jednoglasno priznata od strane svih sudionika. Nadalje, lokalni projekt je rekao da ove solarne ulične rasvjete su visoko cijenjen od strane lokalne vlade i ljudi, što uvelike olakšala putovanje ljudi noću i poboljšati njihovu kvalitetu života. Ceste Smart tehničkog direktora Yin Zhenkun također predstavio proizvode prisutne, analizirati rada solarne ulične rasvjete i naglasio da će promocija i korištenje ceste Smart solarne ulične rasvjete u Mianmar pomoći upoznati lokalne residents'lighting treba noću i velika praktičnost u njihov život.

road smart (9)

road smart (10)

Ovaj put komunikacije produbila prijateljstvo između Kina i Mianmar i ojačao dva naroda konsenzus o zaštiti novih energetskih programa. Pametan put će nastaviti provoditi obuku i razmjene u raznim zemljama, svjetlo sa mudrost i širiti "mudrosti" oko svijeta.