Kako održavati svjetlost solarne svjetlosti ljeti?

Kako se visoka temperatura nastavlja povećavati tijekom ljeta, preopterećenje električne energije također čini vrhunac razdoblja popravaka u svim područjima života. Solarna svjetla nisu iznimka. Preopterećenje struje i prirodno uništavanje olujnih nevremena uzrokovat će probleme ulične rasvjete. Stoga, u uličnoj rasvjetnoj industriji, mora se provesti ljetno održavanje radi osiguranja normalnog rada solarnih svjetala. Dakle, Kako održavati solarna ulična svjetlost ljeti? Put Smart daje odgovore:

solar street light

1. Vrijeme

Mnoge zemlje su subtropska monsuna klima, konvektivno vrijeme često se javlja ljeti. Često se javljaju kišnice, grmljavinske oluje i tajfuni. Doista je izazov za one koji imaju visu visinu i relativno slabe temelje. Česte nuspojave kao što su otklanjanje solarne ploče s baterijskim svjetlom, pad solarne svjetlosne svjetlosti i naginjanje svjetlosnog pola. To ne samo da utječe na normalan rad rasvjete, već također uzrokuje velike sigurnosne rizike za pješake i vozila u gusto naseljenim područjima.

 

Izvođenje sigurnosnih performansi i održavanje i popravak solarne ulične svjetlosti treba unaprijed dovršiti kako bi se gore navedeni nuspojave mogli uvelike izbjeći. Provjerite cjelokupnu situaciju solarne ulične svjetlosti kako biste vidjeli ima li loše strane u pločama i sunčane svjetiljke, provjerite je li solarna ulična svjetiljka nagnuta i ako su vijci čvrsti. Ako postoji takva situacija, treba odmah ukloniti kako bi se izbjegle nesreće.

 

2. Visoka temperatura

U ljeto, kada se temperatura oštro povećava, također će utjecati i na stanje pohrane energije litij-baterije. Pogotovo nakon izlaganja suncu, ako postoje grmljavinske oluje, potrebno je redovito pregledavanje i održavanje. Ako kapacitet ne zadovoljava zahtjeve litij-baterije Pravovremena zamjena, tako da ne utječe na normalan rad solarnih uličnih svjetala.

 

Kao osnovna komponenta solarne ulične svjetlosti, regulator mora provjeriti svoj vodootporni učinak. Otvorite vrata dna solarne ulične svjetiljke i izvadite regulator solarne ulične svjetlosti. Provjerite je li spoj ima traku, slab kontakt, propusnost itd. Nakon što se pronađu gore navedeni problemi, odmah se poduzmu odgovarajuće mjere radi ispravljanja i potencijalne sigurnosne opasnosti treba ukloniti što je prije moguće. Ljetna kiša je dovoljna, iako u normalnim okolnostima kiša neće izravno ući u unutrašnjost stupca, ali vrijeme visoke temperature će se isparavati u vodenu paru kao kratki spoj, u kišnoj sezoni, pažnja treba posvetiti, voda je previše duboka Postojat će neke posebne okolnosti, stoga je potrebno poduzeti preventivne mjere.

 

3.Trees

Danas, mnoga zemlja posvećuje više pažnje na projekt zelenila. Kao rezultat toga, mnogi projekti solarne rasvjete slijedit će projekt zelenila. Međutim, u ljetnim olujnim nevremena, stabla u blizini solarnih uličnih svjetiljki mogu lako padati jakim vjetrovima, oštećenjem ili izravnim oštećenjem solarnih uličnih svjetala. Stoga, drveće oko solarnih uličnih svjetiljki treba redovito odrezati, osobito tijekom sezone kada ljetne biljke rastu divlje. Ne vrijedi svijeća, a osiguranje stabilnog rasta stabala može smanjiti štetu koja je uzrokovana sunčanim svjetlima zbog odlaganja stabala.

 

Gore je riječ o uvođenju metode održavanja solarne ljetne rasvjete, kako se kaže, poduzimaju preventivne mjere, iako se solarni sustav rasvjete prolazi kroz strogu kontrolu kvalitete prije odlaska iz tvornice, ali dugotrajan rad će neizbježno dovesti do nekih neočekivanih okolnosti Pojava, promjene temperature, vremenski utjecaji i oštećenja uzrokovana ljudskim djelovanjem također će povećati stopu neuspjeha. Stoga, radovi na održavanju mogu osigurati dugoročnu uporabu ulične svjetlosti.

 

solar street light