Analiza ekonomske i socijalne koristi solarne LED ulične rasvjete

Sada se solarna LED ulična svjetla brzo šire na velikom tržištu rasvjete. Pa koje su prednosti LED solarnih uličnih svjetiljki u odnosu na natrijeve ulične svjetiljke:

Prvo, solarna ulična svjetla koriste sunčevu energiju da ih pretvore u električnu energiju.

Stoga LED ulična solarna svjetla mogu značajno smanjiti emisiju ugljičnog dioksida iz proizvodnje električne energije.

Drugo, izgradnja uličnih svjetiljki s natrijevom lampom je teška, a za postavljanje kabela potrebno je iskopati rovove. Količina posla je velika i potrebna je znatna količina kabela, dok se solarna ulična svjetla mogu instalirati na stupove, štedeći mnogo troškova gradnje i kabela.

Treće, uštedite troškove električne energije. Energija solarnih LED uličnih svjetala dolazi od neiscrpne sunčeve svjetlosti, koja je prirodno besplatna energija. Jednokratna ulaganja mogu imati koristi za život.

Četvrto, uštedite troškove održavanja. Životni vijek visokotlačnih natrijevih svjetiljki obično je samo 2000-6000 sati, dok vijek trajanja solarne LED ulične svjetiljke može doseći više od 50.000 sati. Sada je život vrhunske solarne ulične svjetiljke dosegao 100 000 sati. Potrebno je samo redovito održavanje kontrolera i baterije, što uvelike štedi rad i troškove održavanja i popravka.