Različite vrste LED svjetala

LED diode imaju prednosti vrlo izdržljive i energetski učinkovite. S tehnološkim napretkom, led rasvjetna industrija razvija se vrlo brzo, a postoji mnogo različitih vrsta LED svjetala.


1. Vanjski krajolik vodio rasvjetu, kao što su dvorište svjetla, pejzažna svjetla, travnjak svjetla, reflektori, neonska svjetla, zgrada rasvjeta, itd.


2. Unutarnja dekoracija rasvjeta, kao što su žarulja, LED cijev, svjetiljka šalica, svjetiljka pojas, stropna svjetiljka, privjesak svjetiljka, industrijska svjetiljka, itd.


3. Profesionalna rasvjeta, kao što su svjetlo zračne luke, zrakoplovna svjetla, bljeskalice, svjetla automobila, ulična svjetla, solarna svjetla, svjetla tunela itd.


4. Sigurnosna rasvjeta, kao što su mine svjetiljke koje se koriste u rudnicima, svjetiljke otporne na eksplozije u posebnim okruženjima, sigurnosna indikatorska svjetla itd.


5. Posebna rasvjeta, kao što su svjetlo bez zračenja, svjetla za liječenje, germiklidna svjetla, ne-vizualna rasvjetna svjetiljka za usjeve i cvijeće.


6. Opća rasvjeta, koja se koristi za ured, trgovinu, hotel, kućnu rasvjetu, kao što su žarulje, led svjetiljke, stropne svjetiljke, lusteri, industrijska i rudarska svjetla.