Nevjerojatno! Road Smart dobitak toliko navijača na kantonskom sajmu

15. i 19. travnja, Road Smart jedinstveni dizajn integrira dizajn inteligentne solarne ulične svjetlosti: Solarna svjetla Flybird , Solar Nighthawk Light , Solar Moon Light , solarna svjetla za jedrenje i Solar Butterfly Light graditi u bluetooth govorniku prisutnom na sajmu Canton. Osim toga, Road Smart 2018 novi proizvod: svjetliji, duži i ujednačeniji Solar Flyhorse Light ; APP inteligentna kontrola emitira Solar Butterfly Light, Solar Nighthawk Light s sigurnosnom IP kamerom ; veća svjetlosna snaga i troškovna učinkovitost Posebno Solarno svjetlo munje RS-ML-H5000 zapanjujuće pokazuje tamo.

road smart

road smart

Ti proizvodi postižu proboj u izgledu, svjetlini, ujednačenosti, upornosti i inteligencije itd.
Osim što stari korisnici dolaze ovamo kako bi razgovarali o dubokoj suradnji, mnogi novi korisnici privlače Road Smart, ne samo proizvode, već brand marketing, Road Smart, itd.
"Ovaj proizvod s visokim jedinstvenim jedinstvenim izgledom i svijetlim uniformnim svjetlom, u potpunosti uzimajući u obzir potrebe tržišta", kupac iz Južne Afrike kaže da je i vrlo zadovoljan Road Smart proizvodom.
"Ako naučite Road Smart tehnologije i koncept marke, vidjet ćete da to nije skupo, proizvode Road Smart to zaslužuju" Egipatski klijenti daju komentare o tome.
"Poznajem Road Smart od prije 3 godine, to je ugodna suradnja s Road Smartom, uvijek daju profesionalno rješenje za svoje projekte, Road Smart i dalje rade inteligentnu solarnu uličnu svjetlost baš kao i ono što su rekli, to je pouzdano poduzeće i mora biti vođa inteligentne solarne svjetlosne polja ", rekao je kupac iz Afrike.

road smart

road smart

road smart

road smart

road smart

Nakon pregleda proizvoda Road Smarta na Sajmu Kantona, mnogi kupci traže posjetu Road Smart uredu i tvornici. Kakvo iznenađenje, susreli smo šest zemalja klijenata prvog dana nakon kantona.
Knowing Road Smart ima 9 godina iskustva na inteligentnoj solarnoj uličnoj svjetlosti i proizvodima za patentiranje koji imaju više od 80 patenata na izgled i krug i strukturu, te je klijent odmah odredio svoju namjeru suradnje s Road Smartom.
I jedan kupac iz Južne Amerike potpisala je ugovor o uzorku i platila gotovinu odmah u Središnjici.

Čestitamo na Road Smart pametnom kantonskom prvenstvu.

road smart

road smart

road smart

road smart

road smart

Road Smart proizvod već se primjenjuje u više od 120 zemalja, 2018 Road Smart će ubrzati raspored globalnog tržišta i napisati novo poglavlje "Belt and Road", donijeti zeleno i inteligentno svjetlo na svako mjesto svijeta. , inovativni visokokvalitetni proizvodi, profesionalni Sunshine Service Team dodatno će osvojiti pohvale i povjerenje kupaca u inozemstvu.

QQ截图20180421181654.jpg