Profil tvrtke

Socreat Electronics Technology Limited je tehnološki joint-venture poduzeće iz Hong Kong i kopna, specijalizirana za R & D, proizvodnja i prodaja inteligentna LED rasvjete. Temelji se na koncepciji "Iz prirode, stvoriti našu budućnost", mi smo fokus na R & D, proizvodnja i prodaja kvalitetnih sve u jedan Solarna vrtna svjetla, sve u jedan solarni ulica svjetlo, Prijenosni solarni sustav rasvjete.

Socreat je profesionalni R & D tim koji sastavlja iskusni LED vozač inženjerima i projektantima. Imamo čvrste tehničke snage i bogato iskustvo u dizajnu proizvoda, a surađujemo s profesorima i stručnjacima iz Xi'an objavljuje šangajsko Sveučilište i Xi'an Sveučilište znanosti i tehnologije pružiti klijentima najbolje proizvode.

Ceste Smart je novi brand tvrtke Socreat, brand menadžement sisteme u kopno službeno formiranje u 2016. Mi smo ovaj novi brand će biti super zvijezda u cijelom svijetu, vodi razvoj solarne ulica svjetlo tržišta. Kao vođa, inzistiramo na smjeru "stručnjak u inteligentna rasvjeta, svjetlo gore na svijetu", vođenje R & D u inteligentna rasvjeta proizvoda i poboljšanje kvaliteta svjetla. Mi stvaramo ugodnije, povećati energetsku učinkovitost, veća kvaliteta životne sredine po mudrosti.

Osiguranje kvalitete

Naša tvrtka posjeduje Napredno testiranje opreme i profesionalni i kvalificirani inženjer, koji strogo kontrolirati cijeli proces uključujući materijal kupuje, izrada procedura i gotovih proizvoda. Sve pouzdanost testova su u skladu s vojnih proizvoda. Naši proizvodi su potpuno u skladu sa zahtjevima međunarodnih standarda, UL, CE, FCC, RoHS i tako dalje.

Posjet tvornici

Naša tvornica nalazi se u Gushu, Bao'An district od Shenzhen, koji je elektronika proizvodnja središte Kine.

Gushu je samo 2 stanice podzemne željeznice od Shenzhen airport, pogodan za posjete.

Dakle, ako ste zainteresirani za LED, molimo ne ustručavajte se posjetiti nas, srdačno dobrodošli!

Vizija poduzeća:

Kao lider u inteligentne rasvjete.

Enterprise smjeru:

Stručnjak za inteligentna rasvjeta, svjetlo gore na svijetu.

Enterprise začeće:

Dolaze iz prirode, stvoriti svoju budućnost.

Enterprise vrijednost:

Ponuditi kupcima, zaposlenicima, dioničarima i poslovnim

partneri platforme gdje možete stvoriti i ostvariti snove;

poštovanje i poticanje svih sposobnosti i kreativnost.